Projecten van Vereijken Dakwerken
Bel 06-46 07 77 64

Bekijk hier een selectie van onze projecten

Van nieuwbouw tot renovatie, wij klaren elke dakwerkklus. Voor meer informatie vul het contactformulier in of bel 06-46 07 77 64.

Boerderij te Casteren

De woonboerderij is voorzien van keramische dakpannen type OVH blauw gesmoord. De OVH heeft een diepe goot en een ver doorgetrokken wel die over de zijsluiting van de naastgelegen pan valt. Hierdoor krijgt uw dakvlak een golvend uiterlijk. Deze dakpan heeft een lange levensduur.

dakpannen dakisolatie valkenswaard
dakwerk vereijken valkenswaard
dakdekker eindhoven valkenswaard

Renovatieproject te Luyksgestel

Bestaande shingles, dakkapel en dakbeschot worden verwijderd om de volledige kap te isoleren met dakplaatelementen. Nadat de elementen op de bestaande gordingen zijn gemonteerd, worden dakkapel en overstek volledig opnieuw opgebouwd en afgetimmerd. Voor dit project is een keramische dakpan type OVH herfstkleur gekozen.

leien bitumen
dakwerk valkenswaard
dakbedekking valkenswaard
dakbedekker dakwerk
dakpannen valkenswaard
dakkapel dakwerk

Renovatieproject te Veldhoven

Deze kap is geïsoleerd en voorzien van nieuwe pannen. Er is gebruik gemaakt van een isolatiedeken die speciaal ontwikkeld is voor sporenkappen. Het is een isolatiedeken met een warmteweerstand van 2,44 m2 K/W. De isolatie wordt over de sporen aangebracht en voorzien van een waterdicht/dampdoorlatend onderdakfolie. Over de sporen wordt vervolgens een tengellat aangebracht van 2,5 cm dik met daarover de panlatten. De dakpan is een keramische pan,  type vlakke mulden natuurrood.

vereijken dakwerken valkenswaard
dakwerk waarle veldhoven
dakwerk geldrop
dakkapel eindhoven
dakisolatie dakwerk
dakpannen dakisolatie valkenswaard