Van nieuwbouw tot renovatie, wij klaren elke klus. van dakisolatie tot het aanbrengen van dakpannen. We zetten onze mooiste renovatieprojecten even in het zonnetje. Heeft u een renovatieproject op stapel staan? Dan stellen we met alle plezier - geheel vrijblijvend - een offerte voor u op.

MELD UW PROJECT AAN

BOERDERIJ IN CASTEREN

De woonboerderij is voorzien van keramische dakpannen type OVH blauw gesmoord. De OVH heeft een diepe goot en een ver doorgetrokken wel die over de zijsluiting van de naastgelegen pan valt. Hierdoor krijgt uw dakvlak een golvend uiterlijk. Deze dakpan heeft een lange levensduur.

RENOVATIE IN LUYKGESTEL

Bestaande shingles, dakkapel en dakbeschot worden verwijderd om de volledige kap te isoleren met dakplaatelementen. Nadat de elementen op de bestaande gordingen zijn gemonteerd, worden dakkapellen overstek volledig opnieuw opgebouwd en afgetimmerd. Voor dit project is een keramische dakpan type OVH herfstkleur gekozen.

RENOVATIE IN VELDHOVEN

Deze kap is geïsoleerd en voorzien van nieuwe pannen. Er is gebruik gemaakt van een isolatiedeken die speciaal ontwikkeld is voor sporenkappen. Het is een isolatiedeken met een warmteweerstand van 2,44 m2 K/W. De isolatie wordt over de sporen aangebracht en voorzien van een waterdicht/damp doorlatend onderdak-folie. Over de sporen wordt vervolgens een tengel lat aangebracht van 2,5 cm dik met daarover de panlatten. De dakpan is een keramische pan, type vlakke Mulden natuurrood.

PLATTE DAKEN

Op platte daken monteren wij EPDM en bitumen dakbedekking. Het voordeel van EPDM is dat het een langere levensduur heeft dan bitumen. Het wordt op maat geleverd uit 1 stuk, en wordt dus naadloos aangebracht. De EPDM wordt volledig verlijmd aangebracht, het is milieuvriendelijk en wordt zonder vuur aangebracht. De EPDM kan zeer goed tegen temperatuurverschillen vanwege de uittrekwaarde van 300%. Voor de randafwerking kan er gekozen worden voor een daktrim of zinken kraallijst. De EPDM is ook zeer geschikt voor renovatiewerken en kan over de bestaande dakbedekking aangebracht worden.

VRAAG ADVIES OVER UW DAK